Friday, November 26, 2010

25.11.2010 - Ziua Recunostintei 2010 !

ziua buna din nou,

azi mare zi nationala in Calendarul american, Ziua Recunostintei. dintr-o poveste in alta se zice ca aceasta zi este mai importanta si decat Craciunul... pentru ca aceasta zi o sarbatoreste toata lumea...in schimb Craciunul...

da da...asa e pe aici...sa nu para ciudat :)

bun sa revenim la curcanelul nostru !

ne-am pregatit din timp...dat comanda de curcan cu 2 saptamani in urma...

lazile de bere...sticla de palinca si vinutul de casa...si i-am dat bice !!!

si dai ...si lupta !!! in primele 2 ore...cam eram loviti in aripa... muzica buna de pe youtube..de dans si plans...si de chiuit !!!

din poze o sa vedeti curcanelul si diverse alte chestii suplimentare... unele pregatite de bucatarese...altele cumparate... sa fie pe masa acolo...

si orele au trecut...mancarea s-a consumat...si a venit vremea cand ne-a prins moleseala...

si ce e cel mai bine de facut cand te printe moleseala?...iesi afara sa te trezeshti...da nu...noi betmen ...betmen !!! hai in centru !!!

si am mers in centru...batea un vantutz...auf auf...mergea pana la pielicica...uha... curent nu alta !

si ne-am plimbat...si pe strada aia...si pe strada aia...in principiu in buricul targului ! iam dat sms lui Donald ...dar nu era in oras...vroiam sa il scot la o ciocolata calda !

o sa vedeti din poze si pomul de Craciun... cred ca la Suceava e mai mare si mai frumos ... asa a fost si anul trecut...vai de steaua lui :)

altceva... o poza cu un studio de la FOX si o masina dea lor in patrulare... tu mergi pe strada si vezi cu trag baietii stirile si meteo :)

va las sa va uitati la poze ca ele zic mai multe decat zic eu !!!

hai v-am lasat...si ne auzim !!!

a da... pozeeeeeeeee !!

http://picasaweb.google.com/ramonel/25112010ZiuaRecunostintei2010

pe data viitooooaaareeee !!!

14.11.2010 - La prime Outlets

ziua buna boieri mari,

am ramas in urma cu scrisul :)

acu recuperez :D

da...weekend-ul asta am luat noi hotararea sa mergem sa ne intzolim de toamna/iarna... aici nu e prea diferenta...caz recent... azi ploua si sunt 20 de grade afara...a doua zi dimineata e senin si sunt -3.... nah cam asa merge treaba !

si am zis sa ne intzolim de firma....si sa mergem infara orasului la Outlet-uri... mai bine zis... magazine directe ale producatorilor dar cu preturi reduse...

pfoai ...acolo e paradisul tuturor shopperilor ! :)

defapt o sa vedeti in poze ce e acolo...brand de brand...si pret de pret :)

de obicei acolo faci cumparaturi o data ... si bine :D exemplu...am intrat in magazin Puma...Florentina si-a luat trening complet... 30$... in magazinul din oras nu scapi sub 80-100$

eu mi-am tras gecutza de pielicica ... 40$... de la 150$ reducere :)

nah daca ai sa zic americaneste... dressing-ul incapator... poti face cumparaturi frumoase :)

am petrecut cam 3-4 ore pe acolo... ca nah..trebuie sa iei totul la rand...ca nu stii de unde sare oportunitatea !

ce sa mai zic...a fost frumos...cam racoare asa...cam batea vantul...dar a fost o zi frumoasa de cumparaturi...

deacuma urmatoarea oprire cred ca va fi 'thanksgiving day'...sau Ziua Recunostintei.

hai v-am pupat !

da da ...poze !!! http://picasaweb.google.com/ramonel/14112010LaChicagoPrimeOutlets

pe data viiitooooareeee !!!

Monday, November 1, 2010

31.10.2010 - Cina la HOOTERS !

neata buna boieri mari !

da stim...ne-am cam dat la fundeni in ultimul timp...nu ca nu am vrut sa intreprindem nimic dar fortzatzi de imprejurari :D

am trait momente grele si cu grevele...si cu baietii destepti...si cu FMI-u...mai ales nenea B. da sa trecem peste amanunte :) stim totul din ziare :)

ca sa aduc la zi ... de la ultima peripetzie..stiam deja ce o sa ne astepte... peste o luna trebuia sa ne mutam in apartament nou...deci toate fortzele indreptate spre acea etapa :)

de aia nici nu am postat nimic cu o luna inainte si o luna dupa ... sa zicem perioada de recuperare :D cum ne-am mutat in noul apartament... trebuia sa punem si o canapea in el...si o masa...si un dulap...si nah... numai de petreceri nu ne-am tinut :) de asta am zis la inceput ca nu am fost in peripetzii ca am fost fortzatzi de imprejurari sa ramanem la baza ;)

venind forba de baza... Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe saracii piloti de pe MIG-21 care nu s-au mai intors la baza !

cat despre motiunea de cenzura...ce sa mai politizam blog-ul... I-AU CIURUIT !

aici totul e bine si frumos... caldutz... mai da gerutzu' noaptea...ziua un 12 grade C... toamna...a fost si mica ploitza...dar a revenit culoarea cerului ;)

la noi nu se schimba ora de iarna o data cu Romania...o saptamana mai tarziu...totul e relativ :) noi suntem mai in urma :D

cred ca am cam gatit cu amintirile ... sa trecem la subiect !

va aduceti aminte "Love and mariage...Love and mariage...it's and institution like a horse and cariage.." ? poate unii da...altii nu ...dar majoritatea cred ca da ! :) da da...maestrul Al Bundy lovea crunt televizoarele din romania...si noi la 22.00 seara eram lipiti de ecran :D unde mergea marele maestru si se uita la fiica-sa cum dansa la bara?...la HOOTERS !!!

da asa este la inceputul anilor '90 cand Iliescu jura credinta poporului roman... HOOTERS era bar cu fete mai mult sau mai putin imbracate :) ca aveau skill la bara sau la carat tavile cu bere...nah...ocupational hazzard !

dupa un timp a devenit bar de familie...in principiu bar de sporturi... nu sporturi practice...ci de urmarit la tv :)

toate mesele erau dotate cu tv-uri... vii ... iei o aripa...o halba de bere...si te uiti la meciurile favorite...cu prietenii...familia...in diverse combinatii ! :)

de data asta fiind seara de Halloween... da mare sarbatoare nationala...si hopa trebuie copiat de toate vedetele din romania... au au... fetele de aici erau care mai de care mai costumate... mai un betmen...mai un genie...mai o bampiroaica...estem !

ce sa mai zic...am servit un meniu complet...facut poxe pe neve la bampiroaice... si acasa :D ca era duminica seara...si luni dimineata nu te iarta nimeni la servici ! :)

cam atata deocamdata de pe pamantul fagaduintzei...maine adik 02.11.2010 sunt alegeri legislative pe aici ... parlament... politicieni... locuri de senator sau congressman... bataie de bataie... maine afla Obama daca partidul de guvernamant va fi cel de opozitie...in alte cuvinte... Basescu presedinte si Ponta prim ministru si Crin presedintele camerei si amandoua partide si majoritate in parlament :) sau mai simplu pentru tot alegatoru... PDL trebuie sa cashtige licitatiile pe drept la bani publici ... ahahah...da da... "cand a face plopu' pere si rachita micshunele!" asta e expresia? :)

hai ca v-am plictisit cu politica :)

ia o poza la baiatu' :

http://picasaweb.google.com/ramonel/31102010CinaLaHOOTERS

pe data viiitoooooareeeee !!!