Sunday, March 13, 2011

13.03.2011 - Monster Truck Nationals

ziua buna boieri mari,



ne-am intors...tura asta cu zurgalai si galagie mare :D of of mai mai... cine ar fi zis ca ce era afisat pe ecranul de sticla al tv-ului si tanjeam dupa ele...acu puneam mana pe ele si astupam urechile de sunetul nimicitor care il scot...


despre ce e vorba? Monster Trucks !!!... unii cunosc...altii au auzit...altii chiar poate le-au vazut deja :D dar pentru noi...ca doi copii la balci :)


evenimentul a fost marcat cu o saptamana inainte... eram pe val :D stiam ce facem duminica deja :D


si boaf ne-am trezit...avai si ce trezire...la noi la americe e mai cu shusta...ceasu se da inainte mai repede :) si asa treziti cu somnu'n vena... am bagat repede o omleta din 2 oua...ceva hash browns...oleaca de ridica proaspat curatata... 2-3 pahare de lapte... si dushi am fost !!!!


cerul senin...autostrada libera...rezervoru plin... boney and clyde :) dupa vreo 45 de minute de acasa... am ajuns... parcat...intrat...luat bilete... jupaneasa de la ghiseu sa ne dea bilet scump... da noi nu... BETMEN !!! mai bune de atata bilete nu puteam lua :)


am mers si ne-am pozat cu toti "monstrii"... o sa fie si filmulete...


ce sa zicem...americanu cu mic cu mare...cu copiii cu nachos si cheese...ca doar asa cresc sanatosi tun... pe la 20 de ani tre sa schimbe bateriile...noi am fost light... pregatiti de acasa :) borsecu in masina !!!


show-ul a inceput... gagicile pe masa...a stai ca vorbeam de monster trucks... da show-ul a inceput...2 gagici vai de mama lui...scrijite si rupte'n 14... se vedea ca erau culese din vecini acu repede la prezentare :D


mascota era si ea...


au impanzit ei tricouri moca ... le trageau cu prashtia...amvai amvai ce rageau toti sa prinda un tricou...aua !!!


cat despre show...frumos...pt o duminica dupa masa a fost grozav :D se putea si mai bine dar nah...asta este...poate la anu isi revine mai bine economia :)


o sa pun 2 filme...ne-am dat cu un monster truck din asta...ne-au clantzanit dintzii in gura...dar am supravietzuit :) bine ca am prins loc in pauza pt ca la final deja era coada de 50 de persoane inainte ca show-ul sa se fi terminat :)

cam asta ne-a fost distractia :) am vazut ceea ce cam grele sa imi arate ne-a B ... dupa 4 ore de motoare turate...am ajuns si noi acasa :D ne pregatim de o noua saptamana !!!\

hai v-am lasat in compania motoarelor !!!

pe data viitoooareeee !!!!

o da...clipurile...si pozele :)

poze : https://picasaweb.google.com/ramonel/13032011MonsterTruckNationals